Opetus Keski-Suomen alueella (Jyväskylä, Lievestuore, Hankasalmi).

Pianotunteja

Tarjoan pianonsoiton opetusta, jonka painotus on vapaassa säestyksessä sekä improvisaatiossa. Opetuksessa lähdetään liikkeelle oppilaan omista tavoitteista: tunneilla soitetaan oppilasta kiinnostavia kappaleita ja harjoitellaan hänen oman mielenkiintonsa mukaan mm. terveellistä soittotekniikkaa, vapaan säestyksen komppeja, soolon rakentamista ja säestämistä. Opetus tapahtuu useimmiten kotikäynneillä oppilaan luona. Tunteja voi ostaa yksitellen tai erilaisina paketteina, ks. Hinnasto.

Musiikinteorian tunteja

Opetan musiikinteoriaa sekä vasta-alkajille että edistyneemmille oppilaille. Pidemmälle mentäessä painotukseni on pop/jazz-teoriassa, mutta varsinkin alussa pop/jazz- ja klassinen teoria kulkevat samoja ratoja. Pyrin yhdistämään teorian konkreettiseen käytäntöön esim. säveltämisessä, sovittamisessa tai improvisaatiossa. Annan myös teoriavalmennusta esim. oppilaitosten valintakokeisiin. Varaathan tällöin valintakokeisiin valmistautumiseen riittävästi aikaa, varsinkin jos teoriataidot ovat olleet käyttämättöminä pitkään! Myös teoriatunteja voi ostaa yksitellen tai pakettina.

Yhdistelmäsetti

Jos haluat sekä pianonsoiton että musiikinteorian opetusta, voit hankkia yhdistelmäpaketin, johon kuuluu molempia samassa suhteessa. Usein teoria ja instrumentti tukevat toisiaan ja yhdistyvät luontevaksi kokonaisuudeksi, kun niitä harjoittelee yhtäaikaa. Menetelmä antaa valmiuksia erityisesti vapaaseen säestykseen, improvisointiin ja säveltämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää yhdistelmäsetistä!

Etsitkö laulutunteja?

Saman katon alta löytyy laulunopettaja Katariina: katariinapoikela.fi